Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Vaelluskengät

-27%
-27%
-27%
-22%
-16%
-27%
-20%
UUSI
-20%
-25%
-22%
-25%
-27%
-22%
-22%
-30%
-26%
-24%
-42%
-32%
-25%
-27%
-23%
-21%
-27%
-22% Meindl Borneo 2 MFS - Vaellussaappaat seuraavaan seikkailuusi
-23%
-22% Meindl Borneo Lady 2 MFS - Vaellussaappaat seuraavaan seikkailuusi
-23%
Sivu 1 / 2
  • 1
  • 2
  • Sivu 1 / 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-22%
-27%
UUSI
-25%
-25%
-20%
-22%
-20%

Vaelluskengät

Monipäiväisille vaelluksille kannattaa valita lenkkarien tai kevyiden vaelluskenkien sijaan jaloillesi sopivat, kestävät ja laadukkaat kengät. Täältä löydät tukevat, varrelliset vaelluskengät alan johtavilta tuotemerkeiltä kuten Alfa, Lowa, Icebug, Sorel ja Viking.

Vaelluskenkien valinnassa huomioitavaa

Vaeltajan tärkein varuste ovat sopivat ja sisäänajetut vaelluskengät. Kenkien sovituksessa kannattaa olla tarkka, koska epäsopivat kengät voivat aiheuttaa hiertymiä. Vaelluskenkien tulee olla niin suuret, että isovarpaan edessä on noin 1 cm tilaa, kun jalassa on kahdet sukat, ja kantapää on painettu kantakuppia vasten. Varpaat eivät myöskään saa painua toisiaan vasten sivusuunnassa kaksien sukkien kanssa. Ota myös huomioon jalkojen turpoaminen päivän mittaan, pitkäkestoisen rasituksen aikana ja lämpimissä olosuhteissa. Kenkien tulee istua tukevasti nilkasta, mutta mahdollistaa nilkan taivutus eteenpäin.

Pitkävartiset vai matalat vaelluskengät

Pohdi, millaisessa maastossa aiot vaeltaa, ja kuinka paljon sinulla tulee olemaan varusteita kannettavana. Matalat ja kevyet vaelluskengät sopivat hyvin vähemmän vaativaan maastoon, kuten teille ja hoidetuille poluille, ja kun kantamuksia on vähän. Kivisiin, savisiin ja märkiin maastoihin kannattaa sen sijaan valita tukevammat, varrelliset vaelluskengät.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…