20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Vaellus

-

Vaelluskengät ja-saappaat, vaatteet ja reput päiväretkelle sekä pidemmälle vaellusretkelle. Täältä löydät kaikki tarvittavat varusteet vaeltamiseen.

-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
UUSI
UUSI
UUSI
-20%
-16%
-25%
-20%
-23%
-23%
-23%
Näyttää 1 35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 35

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-25%
-25%
-25%
-26%
-25%
-26%

Aiotko vaeltamaan?

Aioitpa sitten metsään tai tuntureille, vaellusvarusteet tulee valita vuodenaikaan, ympäristöön ja vaelluksen pituuteen sopiviksi. Täältä löydät kaiken tarvittavan erilaisille vaelluksille ja luontoretkille. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi lyhyt- tai pitkävartiset vaelluskengät tuotemerkeiltä Lowa, Merrell ja Keen, Deuter- ja Mammut-vaellusreput, Big Agnes-retkeilyteltat, Norröna- ja Klättermusen-vaellus- ja retkeilyvaatteet sekä monet muut tuotemerkit ja varusteet.

Vaellusvaatteet

Vaellusvaatteiden tulee olla mukavat, eikä niissä saa olla hankaavia saumoja. Materiaalin on myös hyvä olla kevyttä ja nopeasti kuivuvaa sekä kulutusta kestävää.

Vaellusreppu

Vaellusrepussa tärkeää on istuvuus ja sopiva koko. Reppu täytyy myös pakata oikein, jotta sitä on mukava kantaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä sopiva reppu esimerkiksi tuotemerkeiltä Deuter, Mammut, Vaude, Gregory, Exped ja Jack Wolfskin.

Vaelluskengät

Monipäiväisille vaelluksille kannattaa valita lenkkarien tai kevyiden vaelluskenkien sijaan jaloillesi sopivat, kestävät ja laadukkaat kengät. Meiltä löydät niin lyhyt- kuin pitkävartisetkin vaelluskengät eri olosuhteisiin ja maastoihin.

Nukkuminen

Jos tarkoituksena on yöpyä luonnon keskellä, tarvitset ulkona nukkumiseen sopivat varusteet. Vuodenaikaan sopiva makuupussi auttaa sinua nukkumaan mukavasti. Teltta on aina toimiva vaihtoehto yöpymiseen, mutta ehkäpä haluatkin kokeilla sen sijaan riippumattoa?

Ruokailu

Onko avotulella valmistettu ruoka sinustakin kaikkein maukkainta? Silloin tarvitset vaellukselle sopivat ruoanlaittovälineet, sekä täyttävää, ravinteikasta ja maukasta ruokaa. Toisinaan avotulen teko ei ole turvallista, jolloin retkikeitin voi olla sopiva vaihtoehto ruuanvalmistukseen.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…