10% lisäalennus koko ostoksesta*
Anna koodi EXTRA10. Katso ehdot ja shoppaile tästä!
 »

Nastakengät

-

/images/product/medium/76348.jpg
False
-35%
/images/product/medium/76552.jpg
False
-20%
/images/product/medium/76347.jpg
False
-26%
/images/product/medium/76484.jpg
False
-26%
/images/product/medium/76486.jpg
False
/images/product/medium/75500.png
False
/images/product/medium/75515.png
False

Nastakengät

Suomen talvessa nastakengät ovat oiva valinta kävelyille, vaelluksille ja juoksulenkeille. Valikoimastamme löydät lämpimät ja mukavat nastakengät miehille, naisille ja lapsille, tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Salomon ja Icebug. Nastakengillä vähennät kaatumisen ja loukkaantumisen riskiä ja antavat turvallisuudentunnetta jäisellä alustalla.

Liukkaalla liikuttaessa ihminen helposti jännittää vartaloaan ja lyhentää askelta välttääkseen liukastumista. Tämä paitsi johtaa huonompaan suorituskykyyn, myös lisää loukkaantumisriskiä. Nastakengillä voit treenata esteettömämmin myös liukkaana vuodenaikana. Juoksukengissä nastojen tulisi olla sijoitettu pohjan reunoille, jotta ne pitävät jalkaterän laskeutuessa maahan, maasta ponnistettaessa ja kaarteissa. Rauhallisemmassa liikunnassa nastat voivat olla keskempänä kengän pohjaa.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…