20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Vapaa-ajan housut

UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
-20%
-20%
-27%
UUSI
-15%
-20%
-20%
-20%
-20%
UUSI
UUSI
Näyttää 1 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-20%
-20%
-20%
-20%
UUSI
-20%

Vapaa-ajan housut

Täältä löydät kestävät vapaa-ajan housut, ulkoiluhousut ja vaellushousut, jotka samaan aikaan ovat sekä mukavat että tyylikkäät. Valikoimassamme on tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä kuten Bergans, Haglöfs, Houdini, Klättermusen, Lundhags ja Norröna. Yhteistä kaikille valikoimamme housuille on paitsi korkea laatu ja kulutuksenkestävyys, myös näppärät ja käytännölliset ominaisuudet.

Vapaa-ajan housujen valinta perustuu tietysti käyttötarkoitukseen ja -olosuhteisiin. Liikkumista helpottaa, jos housuissa on stretch-kaitaleita reisissä, vyötäröllä ja takamuksen kohdalla. Lämpimällä säällä voi olla käytännöllistä, jos housuissa on irrotettavat lahkeet, jolloin niistä saa käden käänteessä shortsit. Väljempien housujen alle voi pukea kerraston housut, jolloin niitä voi käyttää eri vuodenaikoina, toisaalta housujen päälle voi myös pukea kuorihousut suojaamaan sateelta ja tuulelta. Vaativiin olosuhteisiin sopivat kulutuksenkestävät housut, joissa on vahvikkeita sopivissa kohdissa, kuten polvissa. Nopeasti kuivuva materiaali lisää mukavuutta vaihtelevissa olosuhteissa luonnon keskellä.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…