-20% koko ostoksesta* Koodi: ADVENTURE
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 27.10.21 asti.
 »

Fleecetakit

UUSI
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-20%
-30%
-30%
-25%
-40%
-30%
-25%
-30%
-30%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

UUSI

Fleecetakki

Fleecetakki tai -pusero on hyvä lisä vaatevarastoon, kun säät kylmenevät ja tarvitset lämmittävän kerroksen kuori- tai sadetakin alle. Bergans, Haglöfs, Houdini, Mammut, Norröna ja Patagonia ovat muutamia esimerkkejä valmistajista, joiden laadukkaat fleecetakit löydät valikoimastamme.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…