Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Vapaa-ajan takit

-32%
-42%
-42%
-32%
-32%
-32%
-42%
-42%
-51%
-32%
-22%
-23%
-25%
-61%
-22%
-34%
-32%
-51%
-42% Devold Tinden Spacer Man Jacket . Miesten tekninen merinovillaiinen urheilupaita
UUSI
-27%
-27%
-27%

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-22%
-25%
-32%
-32%
-34%

Käytännöllinen ulkoilutakki joka säähän

Täältä löydät vapaa-ajantakit sekä vaellus- ja ulkoilutakit, jotka sopivat yhtä hyvin arkipäivään kuin luontoseikkailuihinkin. Houdini, Klättermusen, Lundhags, Norröna ja Patagonia ovat muutamia esimerkkejä tunnetuista valmistajista, joiden laadukkaita tuotteita valikoimassamme on.

Outdoorexperteniltä löydät niin ohuemmat ja paksummat takit eri olosuhteisiin, kaikki tietysti paitsi laadukkaita ja toiminnallisia, myös tyylikkäitä. Lähditpä sitten vaeltamaan, kiipeilemään tai arjen askareisiin, meiltä löydät varmasti tarkoitukseen sopivan takin!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…