Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »

Retkiruokailu

-

-40%
-25%
-16%
-17%
-17%
-24%
-17%
-32%
-20%
Sivu 1 / 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sivu 1 / 10

Nestettä ja energiaa vaellukselle, hiihtoon ja juoksuun

Täältä löydät monipuolisen valikoiman retkiaterioita ja ravintolisiä sekä tarvikkeet, joilla kuljetat ruokaa ja juomaa kätevästi mukana. Valikoimassamme on runsaasti pakastekuivattuja aterioita eri valmistajilta kuten Real, Adventure Food ja Lyofood, joista löydät varmasti mieleisesi. Primus, GSI ja Hydro Flask ovat puolestaan esimerkkejä tuotemerkeistää, joiden laadukkaat retkikeittimet, termospullot ja muut ruoan säilytysastiat kuuluvat valikoimaamme.

Enervit ja Vitargo valmistavat laadukkaita ravintolisiä, kuten urheilujuomia ja enrgiageelejä. Riittävä nesteensaanti intensiivisen urheilusuorituksen aikana on elimistösi jaksamisen kannalta erittäin tärkeää. Olipa kyseessä sitten hiihto, juoksu tai rullahiihto, pidempien lenkkien aikana on myös hyvä saada lisäenergiaa esimerkiksi energiapatukoista tai ravintolisistä.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…