25 % lisäalennus valinnaisista juoksukengistä* | Koodi: 20RUN
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita. Alennus vähennetään nykyisestä hinnasta. Kampanja voimassa 7/7-2022 asti.
 »

Suojapeitteet

Telttakatos

Telttakatos eli tarppi on monipuolinen suoja niin sellaisenaan kuin teltan lisävarusteena. Tarppi on eräänlainen yksinkertaistettu versio teltasta. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi tuulisuojana, väliaikaisena katoksena ja teltan jatkeena, mutta vain mielikuvitus on rajana erilaisille käyttötarkoituksille! Laadukkaat ja kestävät tarpit sopivat myös haastavampiin tuuliolosuhteisiin. Valitse koko käyttötarkoituksen mukaan: tuulisuojaksi riittää useimmiten pienempikin tarppi, kun taas pitkäaikaisempaan käyttöön tai suuremmille vaelluksille tarvitaan isompi.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…