-20 % kerrastoista ja paidoista* | Koodi: LAYERS
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Norrøna. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 31/1-2022 asti.
 »

Teltat

-

-27%
-27%
-22%
-22%
-17%
-25%
-27%
-27% MSR FreeLite 3 - Itsestään seisova kolmen hengen kupoliteltta
-17% MSR FreeLite 1 - Itsestään seisova yhden hengen kupoliteltta
-18% MSR Elixir 3 med Footprint - Itsestään seisova kolmen hengen kupoliteltta
-23% MSR Hubba Hubba NX -  Itsestään seisova kahden hengen kupoliteltta
-27% MSR Hubba NX - Itsestään seisova yhden hengen kupoliteltta kolmen vuodenajan käyttöön
-22%
-17%
-22%
-32%
Näyttää 1 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Näyttää 1 3

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-18% MSR Elixir 3 med Footprint - Itsestään seisova kolmen hengen kupoliteltta
-27%
-23% MSR Hubba Hubba NX -  Itsestään seisova kahden hengen kupoliteltta
-27%
-17%
-27%

Teltta

Telttaa valitessa on hyvä pohtia tarkkaan muutamia olennaisia kysymyksiä. Nukutko yksin, kaksin vai koko perheen kanssa? Kuinka paljon teltta saa painaa? Kuinka kauan vaellus kestää? Onko kohteena metsä vai tunturi? Käyttötarkoituksesta riippumatta kannattaa panostaa hyviin materiaaleihin ja laadukkaaseen, kestävään telttakankaaseen.

Teltat jaetaan usein muutamaan eri tyyppiin. Kupoli- ja tunneliteltat ovat tyypillisiä retkeilytelttoja, jotka useimmiten pystytetään taipuisilla telttäkepeillä, jotka sijoitetaan telttakankaaseen ommeltuihin kanaaleihin. Osassa teltoista on ns. exo-skelett-rakenne, jossa telttakepit kulkevat teltan ulkopuolella. Valikoimastamme löydät johtavien valmistajien teltat eri mallisina ja kokoisina. Marmot, MSR, Bergans ja Exped ovat muutamia esimerkkejä tunnetuista valmmistajista, tutustu myös edullisiin mutta laadukkaisiin Nordfjäll-tuotteisiimme!

Ajattele telttaa, makuupussia ja makuualustaa kokonaisuutena, jossa teltan ominaisuudet voivat vaikuttaa myös siihen, millainen makuupussi ja -alusta vaaditaan takaamaan mukavuus ja toiminnallisuus.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…