-20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »

Kaulaliinat

UUSI
-30%

Kaulaliinat

Kaulaliina lämminttää, ja estää kylmän ilman pääsyn sisään takin kauluksesta. Löydä valikoimastamme perinteiset ja modernimmat kaulaliinat, materiaaleina esimerkiksi microfleece ja valmistajinan Buff, Houdini devold ja monet muut.

 Valitse kaulaliina käyttötarkoitukseen ja säähän sopivaksi. Villa materiaalina on hyvä kosteisiin olosuhteisiin, koska se ei tunnu kylmältä kastuessaan. Puuvilla- ja fleecekaulaliinat ovat lämpimiä j pehmeitä. Pitkä kaulaliina lämmittää myös hartioita ja rintaa.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…