10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Kauluspaidat

-29%
-27%
-61%
-64%
-18%
-15%
-16%
UUSI
-64%
-15%
-46%
-15%
-41%
-46%
-39%

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-15%
UUSI
-15%

Monikäyttöinen  kauluspaita

Napitettava kauluspaita kuuluu monien vaeltajien ja luonnossa liikkujien suosikkivaatteisiin. Valikoimastamme löydät hyvännäköiset ja laadukkaat kauluspaidat tunnetuilta valmistajilta kuten Marmot, Patagonia, Norröna, Klättermusen ja Houdini.

Perinteinen kauluspaita on todellinen monikäyttövaate, sillä se mukautuu moniin olosuhteisiin ja käyttötarkoituksiin: voit käyttää paitaa avoimena tai napitettuna, säädellä hihojen pituutta ja tarvittaessa kääntää kauluksen pystyyn suojaamaan niskaa. Kauluspaita voi olla valmistettu esimerkiksi kesäkäyttöön sopivasta, ohuesta puuvillasta tai lämpimästä flanellista. Paksumpi flanellipaita sopii myös välikerrokseksi esimerkiksi kuoritakin alle. 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…