20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Hameet

-30%
-20% Patagonia W's Fleetwith Skort - Monipuolinen housuhame pyöräilyyn
-25%
-50% Houdini W's Duffy Skirt - Täydellinen hame arkeen tai matkalle mukaan

Hameet

Hame sopii myös reippaaseen elämäntyyliin ulkona luonnossa! Täältä löydät kevyet hameet, skort-shortsihameet sekkä lämmittävät toppahameet talviseikkailuihin. Houdini, Skhoop ja Marmot ovat muutamia esimerkkejä tunnetuista valmistajista, joiden tuotteita valikoimaamme kuuluu.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…