20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Uima-asut

-70%
-70%
-45%
-49% Patagonia W's Nanogrip Bottoms - Tyylikkäät naisten bikinihousut
-43% Patagonia W's Sunamee Bottoms - Tyylikkäät naisten bikinihousut
-43% Patagonia W's Nanogrip Triangle Top - Naisten tyylikäs bikiniyläosa
-43% Patagonia W's Kupala Top  - Naisten tyylikäs bikiniyläosa

Uima-asut

Täältä löydät uimavaatteet kaikenikäisille ja eri tarkoituksiin. Yksi- ja kaksiosaiset uimapuvut, auringolta suojaavat uima-asut lapsille sekä swimrun-vaatteet ja märkäpuvut. Valikoimamme laadukkaiden tuotteiden valmistajia ovat esimerkiksi Zoot, Reima, isbjörn ja Zone3.

Laadukkaat uimavaatteet kestävät pitkään, kun hoidat niitä oikein. Niiden täytyy esimerkiksi saada kuivua kunnolla käyttökertojen välissä, joten suosittelemme aktiivisille uimareille useampia uima-asuja.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…