-20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »

Mekot

-20%
-25%
-25%
-30%
-40% Houdini W's Route Shirt Dress -Monikäyttöinen mekko niin arkeen kuin matkalle
-50% Houdini W's Dawn Dress  - Monikäyttöinen mekko niin arkeen kuin matkalle
-25%
-50% Patagonia W's June Lake Dress - Monipuolinen matkailumekko
-50% Patagonia W's Amber Dawn Dress - Tyylikäs, pehmeä ja mukava mekko
-20%

Mekot

Etsitkö uutta mekkoa kesäpäiviin? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan, sillä valikoimastamme löydät myös mukavat mekot. Tutustu vaikkapa tunnettujen valmistajien Prana, Houdini ja Patagonia mallistoihin!

Laadukkaista ja kevyistä materiaaleista valmistetut, nopeasti kuivuvat mekot sopivat hyvin esimerkiksi bikinien päälle rannalle ja vapaa-aikaan. Valikoimamme mekot on suunniteltu aktiiviseen ulkoilmaelämään, joten ne ovat paitsi hyvän näköisiä, myös käytännöllisiä ja toiminnallisia.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…