20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Kumisaappaat

-

-35%

Saappaat

Valikoimastamme löydät sopivat saappaat niin luontokävelyille, vesille kuin vaelluksillekin. Tunnettuja saapasvalmistajia ovat esikmerkiksi Viking, Tretorn, Nokia, Le Chameau ja Härkila. Ulkoiluun kannattaa valita tukevapohjaiset kumisaappaat, veneilyyn pitävät purjehdussaappaat. Jos taas aiot kävellä saappailla pidempään, suosittelemme saappaita, joissa on pitävä pohja, vaimennus ja säädettävä varsi

Huomioitavaa saappaiden valinnassa

Pitkä vai lyhyt varsi: Lyhytvartiset saappaat ovat kevyemmät helpommat riisua ja viileämmät. Ne sopivat parhaiten kesäolosuhteisiin. Pitkävartiset saappaat taas suojaavat enemmän.
Pohjakuvio: Kevyesti kuvioitu pohja on mukava kävellä, mutta voi olla liukas sileillä alustoilla. Poikkeuksena purjehdussaappaat, joiden pohja on suunniteltu pitämään myös veneen kannella.
Neopreenivahvistettu varsi vai kumivarsi: Neopreenillä vahvistettu varsi tekee saappaista hieman jäykemmät ja siten kestävämmät. Neopreeni myös lämmmittää, kun taas pelkästään kumista valmistetut saappaat ovat hieman viileämmät.
Sukat: Saappaiden kanssa kannattaa käyttää funktionaalisia sukkia tai villasukkia.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…