20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Sauvat

-33%
-33%
-35%
-28%
-20%
-34%
-43%
-20%
-23%
-25%
-16%
-25%
-30%
-47%
-21%
-33%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-35%
-28%
-33%
-33%
-20%

Sauvat

Täältä löydät laajan valikoiman sauvoja johtavilta valmistajilta kuten Swix, Leki, KV+, Skigo ja 4KAAD. Jos vaihdat sommat kovametallisiin, voit käyttää sauvoja myös rullahiihdossa. Kaikki sauvat myydään pareittain.

Millaiset ovat hyvät sauvat?

Sauvojen tulee olla kevyet, jäykät ja kestävät. Lisäksi heilahdusominaisuuksien tulee olla hyvät ja hihnojen mukavat ja ergonomiset. Yleisesti ottaen kalliimmt ssauvat ovat ominaisuuksiltaan paremmat, ja helpottavat hiihtämistä. Muista, että myös käsivartesi työskentelevät hiihtäessä paljon, joten sauvoilla on väliä!

Kuinka pitkät sauvojen tulee olla?

Suosittelemme että valitset perinteiseen tyyliin sauvat, joiden pituus on korkeintaan 85% pituudestasi, luisteluhiihtoon korkeintaan 90%. Omaan pituuteesi lasketaan myös monot. Tämä perusohje pätee niin hiihtoon kuin rullahiihtoonkin. Saat oikean sauvan pituuden selville kertomalla pituutesi monojen kanssa 0.85 tai 0.90, ja pyöristämällä saadun luvun lähimpään 5 cm:n. Jos kilpailet FIS:n järjestämissä kisoissa, saa sauvojen pituus olla korkeintaan 83% hiihtäjän pituudesta.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…