20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Maastohiihtosukset

UUSI
-18% UUSI
-33% UUSI
-33% UUSI
-33% UUSI
-21% UUSI
-50% UUSI
-50% UUSI
-28% UUSI
-23% UUSI
-19% UUSI
-50%
-42%
-50%
-42%
-67%
-64%
-22%
-24%
-36%
-19%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

Sukset maastohiihtoon

Täältä löydät perinteisen sukset, luistelusukset, voiteluvapaat, skin-sukset ja double poling -sukset kaikenikäisille, kokoisille ja tasoisille hiihtäjille. Valikoimaamme kuuluvat johtavien valmistajien, kuten Atomic, Fischer, Madshus, Rossignol ja Salomon parhaat tuotteet.

Mitä suksia ostaessa tulee huomioida?

Suksia valitessa tulee aina huomioida niiden käyttäjän pituus, paino ja hiihtotaidot. Näin löydetään juuri ne sukset, joiden jäykkyys on hiihtäjälle oikea. Perinteisen suksissa oikea jäykkyys takaa sen, että suksen pitoalue on sopivasti kontaktissa alustaan - ei liikaa, jolloin suksi ei liu, eikä liian vähän, jolloin suksilla voi olla vaikea päästä eteenpäin.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…