20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Maastohiihto

Loista hiihtoladuilla oikeanlaisilla suksilla, sauvoilla, suksivoiteilla ja monoilla!

UUSI
UUSI
UUSI
-20%
-31%
-54%
-30%
-30%
-30%
Näyttää 1 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 12

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-54%
-56%

Hiihto - kaikki varusteet ja tarvikkeet ladulle ja suksien huoltoon

Hiihto on kautta aikain ollut suosittu laji Suomessa. Esimerkiksi Finlandia-hiihto on jo vuosikymmenien ajan houkutellut paikalle tuhansia hiihtoharrastajia, ja latuja omatoimiseen hiihtoon löytyy ympäri Suomea aina lumitilanteen salliessa. Laajaan suksi- ja hiihtotarvikevalikoimaamme kuuluvat johtavien valmistajien huipputuotteet  - Atomic, Fischer, Madshus, Rossignol, Salomon, Swix ja Rottefella, muutamia mainitaksemme.

Tästä osastosta löydät erilaiset hiihtovarusteet kuten esimerkiksi sukset, monot, siteet ja sauvat sekä tarvikkeet voiteluun. Siis kaikki mitä hiihtoon tarvitset, olitpa sitten vasta-alkaja tai eliittihiihtäjä. Valitse kätevästi suksipaketti, joka sisältää sukset, monot ja siteet, tai haluamasi varusteet erillisinä toiveidesi mukaan.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…