Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »

Juoksu

-

Juoksitpa sitten metsäpoluilla, asfaltilla tai juoksumatolla, täältä löydät treeniisi sopivat juoksukengät, juoksuvaatteet ja kellot.

-19%
-18%
-20%
-24% Devold Breeze Man Boxer - Miesten merinovillaiset alushousut
-24%
-32% Devold Breeze Woman Shirt- Naisten merinovillainen aluspaita
-22%
UUSI
-31%
-32%
-31%
-24%
-22%
Sivu 1 / 18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sivu 1 / 18

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-19%
-20%
-24%
-24% Devold Breeze Man Boxer - Miesten merinovillaiset alushousut

Juoksu ja maastojuoksu - huippuvarusteet lenkkipolulle ja kisoihin

Oikeanlaiset juoksuvarusteet ovat ensiarvoisen tärkeitä, olipa tähtäimessäsi sitten Helsingin maraton, Karhunkierros-polkujuoksu, Naisten Kymppi tai lenkkeily lähimetsässä. Hyvät juoksukengät ovat avainasemassa, mutta myös sopivat juoksuvaatteet, juoksureppu tai juoksuvyö sekä juoksukello voivat auttaa kohottamaan kokemuksen aivan uudelle tasolle. Meiltä löydät kaiken tarvittavan onnistuneeseen juoksutreeniin tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Saucony, Hoka One One, On, Craft ja Salomon.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…