Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »

Monitoimityökalut

Monitoimityökalut

Monitoimityökalut on suunniteltu sopimaan moni eri tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi laadukkaat Leatherman-, Victorinox- ja Blackburn-monitoimityökalut, joista löydät esimerkiksi ruuvimeisseleitä, veitsiä, sahoja ja purkinaukaisijoita.

Monitoimityökalu on usein kalua valitessasi, millaisissa tilanteissa useimmiten tulet sitä käyttämään, ja valitse työkalu jossa on niihin sopivat ominaisuudet. Jos etsit kunnollista veistä tai puukkoa, tutustu veitsivalikoimaamme.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…