20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Käsineet

UUSI
-22%
-21%
-24%
-21%
-22%
-20%
-21%
-23%
-20%
-16%
Näyttää 1 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 5

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-25%
-22%
-16%
-24%
-22%

Käsineet

Oikeiden käsineiden valinta on tärkeää ulkoillessa, paitsi mukavuuden, myös käsien lämpimänä ja kuivana pysymisen kannalta. Valikoimastamme löydät muun muassa sormikkaat, kintaat, alushanskat ja erilaiset nahkakäsineet.

Yleisesti ottaen sormikkaat sopivat hieman lämpimämpiin olosuhteisiin, kun taas kylmempiin kannattaa valita kintaat. Lisälämpöä saat tarvittaessa käyttämällä ohuita alushansikkaita. Löydät valikoimastamme laadukkaat käsineet tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten Sealskinz, Outdoor Research, Lillsports, Hestra ja Kombi.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…