20 % alennusta yli 150 € ostoksesta* | Koodi: OE1500
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä ja kajakkeja. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 26/1-2022 asti.
 »

Kompassit

-25%
-25%
-25%
-25%

Kompassit

Täältä löydät laadukkaat kompassit vaelluksille, suunnistukseen, treeniin ja muihin luontoseikkailuihin! Kompasseja on olemassa useita eri tyyppejä, mutta niiden toimintaperiaate on samankaltainen. Tutustu tunnettujen valmistajien Silva, Brunton ja Moscow kompasseihin, ja löydä sinulle sopiva kompassi! Lisäksi löydät meiltä myös karttapidikkeet, suurennuslasit ja muut suunnistustarvikkeet.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…