20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Takit

-

UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
-25%
-25%
-21%
Näyttää 1 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Näyttää 1 8

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-22%
UUSI
-23%

Takit

Täältä löydät takit joka säähän, vuodenaikaan ja aktiviteettiin. Tarvitsitpa sitten uuden takin hiihtoon, juoksuun tai tai muuten vain jokapäiväiseen käyttöön, meiltä löydät laajan valikoiman johtavilta tuotemerkeiltä kuten Patagonia, Mountain Equipment, Klättermusen, Didriksons ja monet muut. Kuoritakki, sadetakki, talvitakki, hiihtotakki, fleecetakki tai untuvatakki - meiltä löytyy sopiva tuote joka lähtöön, miehille, naisille ja lapsille.

Takin tulee olla kulutuksenkestävä, suojata tuulelta ja kylmyydeltä, mutta myös säädellä kehosi lämpötilaa tarpeen mukaan. Erityisen tärkeää tämä on, kun olosuhteet ovat kylmät ja aktiviteetti intensiivinen. Kerrospukeutuminen on paras tapa suojautua kylmyydeltä ja mukauttaa pukeutumista lämmöntarpeen vaihdellessa. Kerrospukeutuminen muodostuu ihon vasten lähimpänä olevasta ohuesta alusasusta, välikerroksesta ja päällimmäisestä, tuulelta suojaavasta kuorikerroksesta.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…