-20% kengistä* Koodi: SHOES
*Ei koske tuotemerkkejä Meindl ja Härkila. Alennus vähennetään suositushinnoista. Kampanja voimassa 22.9.2021 asti.
 »

Shortsit

UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
-25%
-35%
-20%
-25%
UUSI
-40%
-25%
-40%
-40% Houdini W's Liquid Rock Shorts - Naisten kevyet vapaa-ajan shortsit
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

UUSI
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI

Shortsit

Valikoimastamme löydät erilaiset shortsit treeniin ja vapaa-aikaan: lyhyitä ja pidempiä, taskuilla ja ilman, vesille ja maalle. Kaikki shortsimme ovat luonnollisesti korkealaatuisia ja valikoitu tunnetuimpien valmistajien mallistoista, kuten Asics, Bergans, Haglöfs, Houdini, Klättermusen, Lundhags ja Norröna.

 Olipa haussa sitten kevyet ja nopeasti kuivuvat shortsit lämpimiin säihin, kulutuksenkestävät ja mukavat shortsit lapsille tai käytännölliset vaellusshortsit - meiltä löydät varmasti sopivat.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…