10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Alusasut & Kerrastot

UUSI
-39%
-36%
-35%
-36% Devold Breeze Man Long Johns - Miesten merinovillaiset pitkät housut
-25% Icebreaker Mens 200 Oasis Leggings - Miesten merinovillaiset kerrasto/pitkät housut
-25%
-29%
-36% Devold Breeze Woman Long Johns - Naisten pehmeät merinovillaiset kerrastohousut
-34%
-31%
-31%
-29%
-16%
-25%
-30%
-36%
-31%
-28%
-20%
-29%
-29% Icebreaker Mens 150 Zone LS Crewe -Miesten merinovillainen  alusasu- & kerrosto-paita
-27%
-24%
-20%
-29%
-29%
-29%
Sivu 1 / 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sivu 1 / 5

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-35%
-16%

Kerrasto

Kerrospukeutumisen perustana on laadukas, ensimmäisenä ihoa vasten puettava alusasu. Täältä löydät pitkä- ja lyhythihaiset alusasupaidat, eri pituiset kalsarit ja välihousut sekä kerrastot eli alusasusetit, joihin kuuluu housut ja paita. Valikoimassamme on tunnettujen valmistajien tuotteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Tutustu vaikkapa Aclima, Icebreaker, Craft, Houdini tai Woolpower-alusasuihin!

Alusasun ominaisuudet

Toimiva kerrasto on hengittävä, kuljettaa kosteuden pois iholta, lämmittää myös kosteana ja kuivuu nopeasti. Urheiluun sopivat alusasut ja kerrastot valmistetaan yleisimmin synteettisistä mateeriaaleista ja villasta. Puuvillakerrastoja emme suosittele, koska puuvilla imee itseensä paljon kosteutta ja kuivuu hitaasti. Villan etuna on sen kyky lämmittää myös kosteana, eikä se ala haista vaikka pesuväli olisi pidempikin. Synteettiset materiaalit kuivuvat nopeasti ja kuljettavat hien pois iholta tehokkaasti. Ne saattavat joskus alkaa haista pahalle kovassa käytössä, minkä vuoksi ne kannattaa pestä huolellisesti valmistajan ohjeen mukaan. Kerraston materiaali kannattaa valita käyttötarkoituksen ja vuodenajan mukaan, jotta ominaisuudet vastaavat tarpeitasi.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…