20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Trikoot

UUSI
UUSI
-16%
-15%
-20%
-18% Icebreaker Mens 200 Oasis Leggings - Miesten merinovillaiset kerrasto/pitkät housut
-35%
-35%
-20%
-52%
-52%

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-16%
-15%

Trikoot

Trikoot ovat yksi parhaita vaatekappaleita juoksuun, hölkkään ja muuhun liikuntaan, joissa jalkojen liike on olennaisessa osassa. Meiltä löydät sopivat trikoot eri aktiviteetteihin ja sääolosuhteisiin, tietysti alan johtavilta tuotemerkeiltä kuten Craft, Kari Traa, 2XU ja Dählie.

Trikoot paitsi lämmittävät ja suojaavat, myös ehkäisevät sisäreisien hankautumista ja tukevät alavartaloa. Kompressiotrikoot parantavat lisäksi verenkiertoa ja edistävät nopeampaa palautumista. Trikoita on eri paksuisia, sekä kesä- että talvikäyttöön. Valitse trikoot sään ja lämpötilan mukaan. Esimerkiksi kävelylenkille tai muuhun rauhallisempaan ulkoiluun voit myös pukea trikoiden alle kerraston housut.

+10 … +15 astetta - pitkät tai ¾ -pituiset trikoot intensiteetin ja mieltymysten mukaan
+5 … +10 astetta - pitkät trikoot 0 … +5 astetta - pitkät windstopper-trikoot tai talvitrikoot, joissa on hieman enemmän vuorausta. Vaihtoehtoisesti voit myös pukea trikoiden alle kerraston housut, joskin liikkumista tulee kankeampaa kuin talvitrikoilla.
 0 … -5 astetta - talvitrikoot tai tavalliset trikoot ja kerraston housut - 5 … -10 astetta - sama kuin yläpuolella, tarvittaessa kerraston housut talvitrikoiden alla

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…