10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Vapaa-ajan kengät

-28%
-27%
-23%
-28%
-28%
-28%
-30%
-27%
-29%
-20%
-41%
-35%
-35%
-26%

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-28%
-27%
-23%
-27%
-28%
-28%
-28%

Vapaa-ajan kengät

Vapaa-ajan kenkien käyttöalue on laaja: ne sopivat kävelyretkille, lyhyille vaelluksille, arkipäivään ja töihin. Yleensä vapaa-ajan kengät ovat kevyet, niissä on tuki jalkaholville sekä kuvioitu pohja, joka takaa hyvän pidon vaikkapa poluilla käveltäessä. Valikoimassamme on myös lämpimiä, vuorellisia malleja sekä kenkiä, joissa on vettä hylkivä pinnoite. Valitse vapaa-ajan kengät tarpeidesi mukaan ja muista, että vaikka myös ulkonäöllä on merkitystä, on kenkien toiminnallisuus silti tärkeä valintaperuste.

Kengän koko ja malli

Liian pieniä kenkiä ei koskaan kannata ostaa. Valitse kengät, joissa on noin 4-6 mm tilaa isovarpaan edessä. Jalat myös turpoavat päivän aikana, samoin pidempikestoisten aktiviteettien aikana, mikä tulee ottaa huomioon kenkiä valitessa. Kaikki jalat ovat erilaisia - toisilla on matalampi jalkaholvi eli niin kutsuttu pronaatio, toisilla neutraali kaari ja toisilla korkea eli ns. supinaatio. Myös jalkaterän leveys vaihtelee, ja osa kenkämalleista on saatavana myös leveällä lestillä. Helppo tapa saada selville jalkaholvin korkeus eli ns. pronaatio tai supinaatio, on astua märillä jaloilla paperille. Mitä vähemmän paperiin jää jälkeä, sitä korkeampi jalkaholvisi on. Korkea jalkaholvi ei tarvitse samalla tavalla kengän antamaa tukea kuin matala. Jos siis jalkaholvisi on korkea, voit käyttää neutraalimpia kenkiä jos jalkaholvisi on matala, jolloin kengissä on hyvä olla enemmän pronaatiotukea.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…