20 % alennusta yli 200 € ostosta* | Koodi: OUT20
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi ja Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja & lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 20.9.2021 asti.
 »

Kellot

-

-40%
-30%
-18%
-25%
-25%
-30%
-30%
-30%
-30%
-40%
-40%
-25%

Kellot

Urheilukellosta voi olla paljon iloa ja hyötyä yhtä lailla aloittelijalle kuin eliittitason urheilijallekin. Löydät meiltä laajan valikoiman urheilukelloja esimerkiksi valmistajilta Garmin, Suunto ja Coros.

Nykyaikaisissa urheilukelloissa on pulssinmittauksen lisäksi usein myös monia muita toimintoja ja ominaisuuksia, jotka auttavat eri tavoin sinua saavuttamaan tavoitteesi. Urheilukellon avulla voit esimerkiksi mitata juoksumatkasi ja seurata kehitystäsi, ja osa kelloista jopa seuraa palautumistasi ja energiatasojasi suositellen niiden perusteella sopivia treeni- ja lepopäiviä. Pulssin mittaus tapahtuu nykyisin usein suoraan ranteesta, mutta monien kellojen kanssa on myös mahdollista käyttää sykevyötä.

Multisport-kelloissa on omat toiminnot eri urheilulajien, kuten esimerkiksi pyöräilyn, uinnin tai triathlonin seurantaan. Edistyneissä kelloissa on lisäksi saatavana lukuisia muita ominaisuuksia, kuten GPS, mahdollisuus ladata musiikkia suoraan kelloon sekä erittäin pitkä akun kesto.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…