Kaikki Nordfjell-tuotteet puoleen hintaan!
Tutustu valikoimaan ja tee löytöjä
 »

Vaatteet

-

-32%
-30%
-30%
-30%
-24% Devold Breeze Man Boxer - Miesten merinovillaiset alushousut
-28%
-31%
-24%
-31%
-32% Devold Breeze Woman Shirt- Naisten merinovillainen aluspaita
-30%
-17%
-31%
-30%
-32%
-30%
-17%
-31%
-61%
Sivu 1 / 45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sivu 1 / 45

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-61%
-61%
-61%
-61%
-30%
-30%
-24%

Vaatteet

Meille Outdooexpertenillä ei ole olemassa huonoa säätä! Olemme valinneet kokoelmaamme joka säähän ja aktiviteettiin sopivat vaatteet, esimerkiksi housut, takit, paidat, kerrastot ja alusasut, huivit, pipot ja hanskat, uima-asut, shortsit, t-paidat ja sukat. Kaikki tietysti tunnetuimmilta tuotemerkeiltä kuten Norröna, Black Diamond, Patagonia, Houdini, The North Face, Peak Performance ja monet muut.

Säänmukaiset ja aktiviteettiin sopivat vaatteet ovat ensiarvoisen tärkeät, jotta luontoseikkailusi olisi mahdollisimman mukava ja onnistunut. Esimerkiksi vaatteen keveys ja hengittävyys, taskut ja saumat tai vettähylkivä materiaali ovat ominaisuuksia, jotka lisäävät käyttömukavuuutta.

Pysy lämpimänä

Juoksutakki, untuvatakki, liivi, kerrastot, kuorihousut, vaellushousut, pipo, hanskat ja huivit: valikoimamme vaatteet pitävät sinut lämpimänä kaikissa olosuhteissa. Takkivalikoimastamme löydät myös esimerkiksi fleece-takit eri väreissä ja pehmeät puuvillasekoitetakit kuten myös vettähylkivät ja tuulenpitävät kuoritakit. Rankempaan sateeseen sopivat vedenpitävät sadetakit ja  -housut. Kerrospukeutumisen perusta on tietysti alusasu, joita löydät valikoimastamme eri materiaaleista valmistettuna ja eri mallisina. Esimerkiksi merinovillainen kerrasto on lämmönsäätelykyvyltään erinomainen, eli pitää lämmittää kylmällä ja tuntuu viileältä lämpimissä olosuhteissa. Tekninen kerrasto sopii myös hyvin intensiiviseen urheiluun. 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…