-20 % kerrastoista ja paidoista* | Koodi: LAYERS
*Ei koske "Poikkeustuote"-merkittyjä tuotteita sekä tuotemerkkejä Norrøna. Alennus vähennetään suositushinnasta. Kampanja voimassa 31/1-2022 asti.
 »

Ensiapu

Ensiapu

Vaelluksilla on hyvä pitää mukana ensiaputarvikkeita, joilla voit hoitaa mahdolliset vammat, niin pienet kuin hieman vakavammatkin. Valikoimastamme löydät erikokoiset lifesystems- ja Exped-ensiapulaukut sekä kevyet lämpöpeitot turvaksi seikkailuihisi. Laukut sisältävät perustarvikkeita haavojen ja pienten vammojen hoitoon, kuten laastaria, sidetarvikkeita, desinfiointipyyhkeitä, sakset ja teippiä.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…