Varastontyhjennys - jopa 70 % alennusta!
Siivoamme pois kesävarusteet ja valmistaudumme viileämpään säähän >>
 »

Istuinalustat

-22%
-22%
-22%

Istuinalusta

Istuinalusta on retkeilyvarustuksen olennainen osa, jonka avulla kylmyys ja kosteus eivät pääse häiritsemään palauttavia lepohetkiä. Valikoima on nykyisin aiempaa suurempi, ja monin tavoin seurailee makuualustojen kehitystä. Voidaankin sanoa, että istuinalusta on pienempi versio makuualustasta, joskin erojakin on.

Vaikka istuin- ja makuualustan toiminnallisuus ja ulkonäkö muistuttavat toisiaan, istuinalustan ei tarvitse olla aivan yhtä mukava kuin makuualustan, jolla nukutaan koko yö. Istuinalusta on mukava, mutta kuitenkin lyhytaikainen istuin. Siksi materiaali voi olla ohuempaa ja kevyempää. 

Istuinalustoja on nykyisin saatavana niin ilmatäytteisiä kuin kiinteitäkin malleja. Ne ovat yleensä kokoontaitettavia joko tyhjänä pieneen tilaan pakattavia. Mikäli tulet käyttämään alustaa kylmissä ja kosteissa olosuhteissa, kannattaa valita malli joka ei ime vettä itseensä, ja eristää hyvin.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…