-20% koko ostoksesta* Koodi: ADVENTURE
*Ei koske tuotemerkkejä Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, elintarvikkeita, elektroniikkaa, polkupyöriä, kajakkeja ja lahjakortteja. Alennus vähennetään suositushinnoista. Voimassa 27.10.21 asti.
 »

Suksisiteet

-21%
-23%
-27%
-31%
-20%
Näyttää 1 2
  • 1
  • 2
  • Näyttää 1 2

Suksisiteet

Valikoimastamme löydät esimerkiksi Rottefella-, Salomon-, Fischer-, Dynafit-, Rossignol-, Atomic-, ATK- ja Madshus -siteet murtomaahiihtoon, lasketteluun ja retkiluisteluun. Ilman hyviä siteitä hiihtolajien harrastaminen on haasteellisempaa tai jopa vaarallista. Siteiden oikea toiminta, kuten että ne aukeavat kuten on tarkoitus, edellyttää niiden huolellista valintaa ja säätöä käyttäjän mukaan.

Siteitä ostettaessa on tärkeää varmistaa, että ne sopivat yhteen sen suksen leveyden kanssa, johon ne tullaan kiinnittämään. Jotkut sidetyypit nimittäin vaativat levemmän suksen, toiset sopivat myös kapeämpiin. Lisäksi sidetyypin ja monojen tulee tietysti sopia yhteen keskenään. Jos siteiden valinta tuntuu haastavalta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Asiantuntijamme auttavat kaikissa kysymyksissä!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Betalsätt och frakt
Lataa…
Lataa…