10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Makuualustat

-

-34%
-24%
-24%
-24%
-26%
-19% Exped Megamat 10 LXW- Erittäin lämmin, lämmin ja mukava makuualusta
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
-23%
-25%
-30%
-30%
-25%
-29%
-25%
-18%
-25%
-21%
-28%
-18%
-19%
-19%
-25%
-28%
-19%
Sivu 1 / 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Sivu 1 / 5

MYYDYIMMÄT TUOTTEET

-34%
-26%
-24%
-24%
-25%
-18%
-19% Exped Megamat 10 LXW- Erittäin lämmin, lämmin ja mukava makuualusta
-19%

Makuualusta

Makuualustan takaa mukavat unet myös luonnon helmassa. Valikoimastamme löydät niin ultrakevyet, itsestään täyttyvät kuin pumpulla täytettävätkin makuualustat, tunnetuilta valmistajilta kuten Therm-a-Rest, Exped, Sea to Summit ja JR Gear.

Kunnon uni on tärkeää niin mielen kuin kehonkin virkeydelle, ja siksi makuualusta onkin monien mielestä yksi tärkeimmistä retkeilyvarusteista. Kylmyys ja kova alusta myös altistavat säryille ja paleltumiselle, mutta maakuualustavalikoimastamme löydät onneksi sopivan joka tilanteeseen. Makuualustan valinnassa on hyvä ottaa huomioon ainakin seuraavat tekijät:

Koko

Makuualustoja on eri kokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja. Jos liikut autolla, isompikin alusta voi toimia hyvin, mutta esimerkiksi pyöräillessä ja meloessa suurikokoinen makuualusta voi olla hankala.

Paino

Alustan paino kulkee käsi kädessä sen koon kanssa. Silloin kun kantamusten painolla on väliä, kuten esimerkiksi patikoidessa, kannattaa valita kevyt malli. Useimmiten ne ovat myös kooltaan pienempiä.

Malli

Ilmatäytteiset makuualustat ovat yleisimpiä, mutta myös kiinteitä malleja on olemassa. Eri tyyppisillä patjoilla on omat etunsa, ja ne sopivat erilaisiin maastoihin.

Lämpötila

Ulkolämpötila on tärkeä huomioida makuualustan valinnassa. Talvitelttailu asettaa paljon vaatimuksia makuualustalle, jonka täytyy eristää maasta tuleva kylmyys. Jos retkeilet ympäri vuoden, on hyvä varustautua useammalla alustalla, jotka sopivat eri olosuhteisiin.

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…