10 % lisäalennus ostoksestasi* | Koodi: XMAS10 | tai... 25 % alennusta ostoksestasi** | Koodi: XMAS25
Lue ehdot ja shoppaile täällä
 »

Lumikengät

-15%
UUSI
UUSI
UUSI
UUSI

Lumikengät

Valikoimastamme löydät TSL Outdoor- ja MSR -lumikengät talvisiin aktiviteetteihin. Lumikenkiä käytetään useimmiten liikuttaessa syvässä lumessa esimerkiksi vaelluksilla, metsästyksessä ja kalastuksessa. Lumikenkäily ei kuitenkaan ole vain käytännöllistä, vaan myös hauskaa liikuntaa! Tiesitkö, että Ranskassa lumikenkäily on heti alppihiihdon jälkeen toiseksi suosituin talvilaji, ja että Alpeilla järjestetään vuosittain suuria lumikenkäjuoksukilpailuja?

Nykypäivän lumikengät ovat pitkälle kehittyneitä, ja valinnanvaraa on paljon käyttötarkoituksen ja käyttäjän mukaan. Nykyaikaiset lumikengät ovat paitsi mukavat kävellä, myös helppo pukea ja riisua sekä kestävät haastavissa olosuhteissa. Nykyisin lumikengissä on suksien siteitä muistuttavat siteet, joita on helppo käyttää jopa käsineet kädessä.

 

Lumikenkien valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota istuvuuteen, kenkien pitoon lumella sekä siihen, että kengät ovat painoluokkaasi sopivat. Muista huomioida myös varusteiden tuoma lisäpaino!

 

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…