10% lisäalennus koko ostoksesta*
Anna koodi EXTRA10. Katso ehdot ja shoppaile tästä!
 »

GPS

/images/product/medium/34895.jpg
False
-27%
/images/product/medium/36014.jpg
False
/images/product/medium/30721.jpg
False
-56%
/images/product/medium/42822.jpg
False
/images/product/medium/66180.jpg
False
/images/product/medium/66179.jpg
False
/images/product/medium/54688.jpg
False
/images/product/medium/63267.jpg
False
/images/product/medium/73620.jpg
False

GPS

GPS-laite helpottaa matkan suunnittelua, ja ohjaa varmasti ja helposti perille. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia GPS-laitteita ja -tarvikkeita, esimerkiksi monipuoliset Garmin- ja Wahoo-GPS- ja pyöräily-GPS-laitteet. Valitse käyttötarkoituksen mukaan.

GPS-laite auttaa esimerkiksi vaeltajaa, moottoripyöräilijää tai automatkailijaa matkan suunnittelussa. Laitteen avulla voit valita etukäteen sopivan reitin, päiväetapit, mieleisesi tiet tai polut ja näet korkeuserot ja kasvillisuuden etukäteen. Matkalla GPS toimii oppaanasi ja johdattaa sinut perille, olitpa sitten matkalla tunturiin tai eurooppalaisen suurkaupungin sydämeen.

Valitse käyttötarkoituksen mukaan kädessä pidettävä tai pyörään kiinnitettävä GPS sekä muut tarvittavat lisävarusteet, kuten kartat, telineet, merikartat ja akut. Outdoorexperteniltä löydät kaiken tarvittavan!

Innokkaasta ideasta, jännittävästä suunnitelmasta ja intohimoisesta tutkimuksesta - seikkailuun, täynnä uusia kokemuksia ja unohtumattomia muistoja. Ei ole väliä oletko aloittelija, todella kokenut yksilö tai parantumaton nautiskelija, joka vain kaipaa ulos luontoon. Intohimomme on auttaa sinut oikealle tielle ennen seuraavaa suurta seikkailuasi. Huippuluokan varusteet johtavilta tuotemerkeiltä, informatiiviset oppaat ja omistautuneet työntekijät. Me olemme mukanasi koko matkan alusta loppuun. Miltä sinun seuraava outdoor-hetkesi näyttää?

Lataa…
Lataa…